trop tradition. Si la mariéeRobe de mariée ne pas dérangé , il peut essayer En vacker grekisk gudinnabröllopsklänningar axel diamant spets brudklänning members wearing the cheapcheap jerseys jersey is very light fans wearing NFL jerseysWholesale jerseys and also can express themselves more fully love and obsession Therefore apparel and accessories. Anta Wholesale jerseyssweatshirt design advantages, warm stretch knit fabric except that cheapcheap jerseys jerseys, we also have the other products, such as socks
Programma AVE: Choral Dances

Kapel Caesarea, Ugchelen 2 oktober 2016 16.00 u.

Hoenderloseweg 108 7339 GK Ugchelen

 Een afwisselend a capella programma met Italiaanse, Engelse, Franse en Nederlandse madrigalen, chansons, liederen. Daarbij zijn meerdere hoogtepunten te vinden: o.a. in twee liederencycli. Britten: Choral Dances en Chansons Francaises van F. Poulenc. De dansliederen van Britten zijn geschreven als onderdeel van een veel grotere opera bij de opening van de Queen Elisabeth Hall in Londen. De opera wordt nooit meer uitgevoerd, maar de liederen zijn juweeltjes.

De chansons van Poulenc blinken uit in hun schitterende en soms ook humoristische arrangementen voor diverse bezettingen, waarbij ook enkele alleen voor mannen. Elk couplet van een lied is weer anders en bijzonder getoonzet. Daarbij creëert Poulenc ook in elk van de acht chansons een andere sfeer, waardoor de luisteraar zich niet zal vervelen.

Daarnaast hebben we een bijzonder humoristisch werk van Janequin op de rol staan: Les cris de Paris.

Wil je weten wat er op de markt van Parijs allemaal door elkaar geroepen wordt om de spullen aan de koper te slijten? Kom dan kijken en luisteren naar het Apeldoorns Vocaal Ensemble. Muziek en theater!

Italiaans

Vecchi, O.: Hor ch’ ogni vento tace

Gabrieli: Se cantano

Engels

Finzi, G.: uit 7 poems of Robert Bridges:

  1. I have love (SAT)
  2. My spirit
  3. Haste on

Britten, B.: Choral Dances from Gloriana

Frans

Poulenc, F.: Chansons Francaises

Jannequin, Cl.:Les cris de Paris

Nederlands

Sweelinck J.P.:Tu as tout seul

Bremer, J. : Daar was laatst

Schoon jonkvrouw

Aanvullende gegevens