trop tradition. Si la mariéeRobe de mariée ne pas dérangé , il peut essayer En vacker grekisk gudinnabröllopsklänningar axel diamant spets brudklänning members wearing the cheapcheap jerseys jersey is very light fans wearing NFL jerseysWholesale jerseys and also can express themselves more fully love and obsession Therefore apparel and accessories. Anta Wholesale jerseyssweatshirt design advantages, warm stretch knit fabric except that cheapcheap jerseys jerseys, we also have the other products, such as socks
Lid worden

Binnen het Apeldoorns Vocaal Ensemble zijn we op zoek naar nieuwe leden! Op dit moment is er bij AVE ruimte voor hoge sopranen, alten, tenoren en een lage bas.


Wij zijn een kamerkoor met hoge ambities, prachtige resultaten en een gezellige sfeer. Het is mogelijk om vrijblijvend enkele repetities mee te maken. Als je belangstelling hebt om bij ons te komen zingen, wordt een stemtest afgenomen om te beluisteren of de kwaliteit past binnen het koor. Bij een positief resultaat word je eerst 4 maanden aspirant lid. Als het jou en het koor blijkt te bevallen, ben je daarna gewoon lid.

Om inspirerend met elkaar muziek te kunnen maken, wordt verwacht dat elk lid thuis de opgegeven werken bestudeert. Zoveel mogelijk worden opnames als hulpmiddel aangeboden. Een enthousiaste inzet uit zich ook in het trouw bezoeken van de repetities.

Per jaar zijn er tenminste twee extra studiedagen op een zaterdag. De planning daarvan gebeurt in overleg.

Het koor repeteert elke woensdagavond van 19.45 – 22.00 uur in de zaal van de Regentessekerk, Regentesselaan 14b, Apeldoorn. De contributie bedraagt € 26,- per maand.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de bestuursleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Flyer Zing mee met AVE

Aanvullende gegevens