Zing jij ook graag? En goed?

Dan ben je hierbij van harte uitgenodigd om eens mee te zingen! 

Het Apeldoorns Vocaal Ensemble wordt gevormd door mensen die graag zingen, en die ook werk maken van zangtechniek en stemvorming. Geschoolde amateurs die tamelijk vlot van blad lezen en een behoorlijke koorervaring hebben. Zo vormen we een kamerkoor met hoge ambities, prachtige resultaten en een gezellige sfeer. Het is mogelijk om vrijblijvend enkele repetities mee te maken. 

 Als je belangstelling hebt om bij ons te komen zingen, wordt een stemtest afgenomen om te beluisteren of jouw kwaliteit past binnen het koor. Een stemtest biedt je een goed advies om werk te maken van je zangambities. Bij een positief resultaat word je eerst enkele maanden aspirant lid. Als het jou en het koor blijkt te bevallen, ben je daarna gewoon lid. Daarnaast is het mogelijk om als projectlid aan een bepaald project je medewerking te verlenen.

Om inspirerend met elkaar muziek te kunnen maken, wordt verwacht dat elk lid thuis de opgegeven werken bestudeert. Zoveel mogelijk worden opnames als hulpmiddel aangeboden. Een enthousiaste inzet uit zich ook in het trouw bezoeken van de repetities.

Per jaar zijn er tenminste twee extra studiedagen op een zaterdag. De planning daarvan gebeurt in overleg.

Het koor repeteert elke woensdagavond van 19.45 – 22.00 uur in de zaal van de Regentessekerk, Regentesselaan 14b, Apeldoorn. De contributie bedraagt € 28,- per maand.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Heb je belangstelling voor ons koor? Laat ons vast weten wie je bent en vul het belangstellendenformulier in.